Παπαδόπουλος: Προτεραιότητα η αναβάθμιση δημ. νοσηλευτηρίων

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, δήλωσε σήμερα ότι μία από τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος διακυβέρνησής του, θα είναι η άμεση αναβάθμιση των δημόσιων νοσηλευτηρίων και ιδιαίτερα του Μακάριου Νοσοκομείου, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των παιδιών.

Σε δηλώσεις του μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Μακάριο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «δυστυχώς, αυτό που διαπιστώνουμε, είναι ότι παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού

προσωπικού του Μακάριου Νοσοκομείου, η πραγματικότητα είναι πως το Μακάριο αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα υποδομών, χώρων, εγκαταστάσεων.

Όπως ανέφερε, οι προσπάθειες του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού δεν είναι μόνο φιλότιμες, αλλά και αξιέπαινες, γιατί πραγματικά το προσωπικό διαδραματίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και ένα δύσκολο καθήκον, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σημειώνοντας πως «όλοι είδαμε τις εικόνες που προκάλεσαν οργή και θυμό με ποντίκια να κυκλοφορούν σε ένα από τα τμήματα του νοσοκομείου, γιατί αυτό είναι λυόμενο».

«Μία πολιτεία και μία κοινωνία που θέλει να ονομάζεται ευρωπαϊκή, δεν μπορεί να μένει απαθής μπροστά από τέτοιες εικόνες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, μία από τις βασικές προτεραιότητες του δικού μας προγράμματος διακυβέρνησης θα είναι η άμεση αναβάθμιση των δημόσιων νοσηλευτηρίων και ιδιαίτερα του Μακάριου Νοσοκομείου, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των παιδιών μας», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τέλος, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Μακάριου Νοσοκομείου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στους γονείς και τα παιδιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα