Παντελίδης: «Να αυξήσουμε την ποιότητά μας, ξέρω ήδη ποιοι θα φύγουν»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την εξ αναβολής αναμέτρηση στο ΓΣΠ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 από την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

"Κάναμε την προσπάθεια μας, προφανώς δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε αποτέλεσμα. Χρονικά πήγε καλά ό,τι σχεδιάσαμε, αλλά όχι στο β’ ημίχρονο. Είχαμε αποφασίσει ότι μετά την ήττα από τη Δόξα η πίεση ήταν

της Ομόνοιας, οπότε έπρεπε να προσέξουμε στο α’ μέρος και να πιέσουμε για να πάρουμε κάτι στο β’ ημίχρονο. Αμυνόμασταν σωστά, αλλά δεν ήμασταν απειλητικοί με την μπάλα στα πόδια. Και αυτό το παιχνίδι μας έδειξε ότι αυτό που μας λείπει θα το βρούμε είτε με παίκτες που θα έρθουν είτε με βελτίωση όσων υπάρχουν.

Από τη στιγμή που προηγήθηκε η Ομόνοια είδαμε το ίδιο πράγμα: δυσκολευόμαστε σε οργανωμένες άμυνες. Πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητά μας και να προπονηθούμε περισσότερο. Ακόμη και όταν βρήκαμε χώρους μας έλειπαν το θάρρος και η πίστη για να ψάξουμε το γκολ. Έχω αποφασίσει ποιοι θα αποχωρήσουν, αλλά θα ήταν μεγάλο λάθος να μην το μάθουν πρώτα οι παίκτες και να το δημοσιοποιήσω εδώ», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΛ."

Keywords
Τυχαία Θέματα