Παναγιώτου: «Μέχρι την Παρασκευή θα έρθουν 3 παίκτες»

Νέες προσθήκες, η μια από το ρωσικό πρωτάθλημα, αναμένονται στον Ερμή σύμφωνα με τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ Νίκο Παναγιώτου, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το νικηφόρο φιλικό με την Πάφο είπε: «Τα φιλικά είναι για συμπεράσματα. Ήταν μια καλή προπόνηση, έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες μας και μέσα από τις προπονήσεις να προσπαθήσουμε να τα βελιτώσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Παράλληλα, ανέφερε πως έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό με την ΑΕΛ:

«Στο φιλικό με την ΑΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή, θα μετρήσουμε τις δυνάμεις, θα δούμε τα δυνατά και τα αδύνατα μας σημεία και ευελπιστούμε πως θα μας βοηθήσουν σημαντικά μέχρι την έναρξη του μαραθωνίου».

Ο Ερμής ψάχνει και νέα ενίσχυση, με τον Νίκο Παναγιώτου να αναφέρει επ’ αυτού: «Έρχονται τις επόμενες μέρες 3 ποδοσφαιριστές, ο ένας εξ αυτών έπαιζε στο ρωσικό πρωτάθλημα. Θέλουμε κεντρικό αμυντικό, μεσοαμυντικό και επιθετικό. Ίσως και τις επόμενες μέρες να τους έχουμε μαζί μας, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ΑΕΛ».

Για την πρόταση που είχαν για τον Άλεξ είπε: «Ενημερώθηκα για την πρόταση και ότι απορρίφθηκε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έρχονται τέτοιες προτάσεις για τους ποδοσφαιριστές μας. Χαίρομαι για τον Άλεξ, ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά και εάν συνεχίσει έτσι, είμαι βέβαιος θα έχει και άλλες ευκαιρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα