«Φλερτάρει» με Ρόλαντ Σαλάι ο ΑΠΟΕΛ (δηλώσεις)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ουγγρικού ποδοσφαίρου έχει βάλει στο μάτι ο ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι φλερτάρουν έντονα με τον Ρόλαντ Σαλάι, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία Πούσκας και πέρσι ήταν δανεικός στην Παλέρμο.

Σύμφωνα με ουγγρικά ΜΜΕ, ο Σαλάι βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όμως έχει αντίπαλο και τον Παναθηναϊκό

για απόκτησή του, με την ιστοσελίδα nemzetisport.hu να φιλοξενεί δηλώσεις τόσο του 20χρονου μέσου, αλλά και του πατέρα του.

«Έχω μεγάλα όνειρα, δεν πρόκειται να τα παρατήσω, αλλά οι καταστάσεις δεν είναι εύκολες. Ο μάνατζερ μου διαπραγματεύεται το μέλλον μου, έχουμε προτάσεις και τις διαπραγματευόμαστε. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι οριστικό. Αυτό όμως που ξέρω ότι μου λείπει, είναι να παίξω ποδόσφαιρο», ανέφερε ο χαρισματικός μέσος.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Τίμπορ Σαλάι τόνισε: «Θα πρέπει να πάει σε μια ομάδα ώστε να μπορέσει να πάρει τις ευκαιρίες. Η Παλέρμο τον θέλει πίσω δανεικό, ακόμα και να τον αγοράσει. Η απόφαση ανήκει στον γιο μου. Σε μια με 2 βδομάδες θα πρέπει να καταλήξει, αφού αυτό που επιθυμεί είναι να παίξει ποδόσφαιρο ξανά», είπε καταλήγοντας.

Ο Ρόλαντ Σαλάι είναι 20 ετών και ήδη κατέγραψε 3 συμμετοχές με την Εθνική Ουγγαρίας.

Πέρσι κατέγραψε 22 συμμετοχές και 1 γκολ με τα χρώματα της Παλέρμο. Μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης, αλλά και στο κέντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα