«Παίζουμε για την περηφάνεια όλου του νησιού»

Οι τοποθετήσεις του Χοσέ Λουίς Όλτρα για τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.

Για τον Γκιούρτσο και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν θα είναι μαζί μας, όπως ούτε ο Κάσας-Ασάντε-Ρόμο που δεν έχουν δικαίωμα. Ο Άλτμαν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, όμως τώρα είναι εντάξει. Ο Γκιούρτσο είναι σημαντικός για μας, όμως κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση του και την ευκαιρία για να βοηθήσει. Δεν είμαι από αυτούς που ψάχνουν δικαιολογίες.

Είναι σημαντικός για μας ο Γκιούρτσο, όμως τώρα είναι εκτός».

Για το μεγάλο rotation στον αγώνα με τον Άρη: «Χαρούμενος με αυτό γιατί δείξαμε ότι έχουμε ένα καλό ρόστερ και όλοι οι παίκτες μου δείχνουν ότι θέλουν να παίζουν. Αυτό είναι καλό για την ομάδα, άσχημο για μένα που πρέπει να διαλέγω κάθε φορά. Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες νοοτροπίας».

Αν θα είναι ικανοποιημένος με τον ένα βαθμό: «Τώρα όχι, θα παίξουμε για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε. Δεν ξέρω αν μετά το τέλος του αγώνα η συζήτηση θα είναι διαφορετική, αν πω ποτέ για ισοπαλία τότε θα σταματήσω να είμαι προπονητής, αυτή θα είναι η νοοτροπία μου»

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν πήραμε ρίσκο στο παιχνίδι μας στην Κωνσταντινούπολη. Απλά δεν μας βγήκε, είχε απέναντι μας μία καλή ομάδα που επέβαλε το ρυθμό της. Θα πρέπει να δώσουμε περισσότερες βοήθειες αύριο, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά με τον σωστό τρόπο».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ: «Είναι καλή ομάδα η αντίπαλος, είναι έμπειροι. Θα πρέπει να βελτιωθούμε με ή χωρίς την μπάλα. Να έχουμε την κατοχή, να παίξουμε με περισσότερη ταχύτητα και πιο άμεσα για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Να δούμε και λίγο τις στημένες μας φάσεις. Να πιέσουμε σωστά τον αντίπαλο και πως θα έχουμε ακόμη καλύτερη κατοχή της μπάλας».

Πρώτη τοποθέτηση Όλτρα: «Έχουμε ένα ξεχωριστό - μεγάλο παιχνίδι και για μας και για τους φιλάθλους. Αυτό το ματς παίζουμε για κάτι παραπάνω από τους 3 βαθμούς, παίζουμε για την περηφάνια του κόσμου μας, των φιλάθλων και όλων του νησιού. Πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί αύριο για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να έχουμε μία δυνατή - καυτή ατμόσφαιρα, η βοήθεια τους θα είναι πολύ σημαντική. Ζητώ από τον κόσμο να σεβαστεί και να δείξει τον πολιτισμό του, βοηθώντας μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα