«Παίκτες για το κάτι παραπάνω, όταν η μπάλα… καίει -χωρίς εξωπραγματικά λεφτά»

Για τη «φτωχή» μεταγραφική δραστηριότητα της Πάφου μέχρι στιγμής, τους υπό αναζήτηση στόχους και τις (μη) εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου τοποθετήθηκε ο Χάρης Θεοχάρους.

Ο γενικός διευθυντής της Πάφου μίλησε στον Super Sport για...

…το γεγονός πως δεν έχουν γίνει μεταγραφές: «Λέμε συνεχώς πως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές που θέλουμε να φέρουμε για να ανεβάσουμε επίπεδο, δεν είναι εύκολο να έρθουν τώρα. Θα πρέπει

να περιμένουμε»

…την αποδέσμευση Ζουνίνιο: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής πολύ επαγγελματίας. Είχαμε όμως πολλούς τραυματισμούς και ξεμείναμε από παίκτες στη θέση του αριστερού μπακ. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε χρόνια στην Πάφο. Είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς».

…την περσινή χρονιά: «Οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στον πρώτο γύρο επέτρεπαν σε όλους να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε και πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Και αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή».

…τους παίκτες που ψάχνει η Πάφος: «Ψάχνουμε παίκτες να ανεβάσουμε το επίπεδο, αλλά και προσωπικότητες που θα κάνουν το κάτι παραπάνω, όταν η μπάλα… καίει. Τα χρήματα που θα δώσουμε δεν είναι εξωπραγματικά, είναι στα λογικά πλαίσια του μπάτζετ μας. Υπάρχει ένα πολύ καλό τμήμα σκάουτινγκ που επεξεργάζονται πέρα των 2.000 ποδοσφαιριστών καθημερινά. Το βλέπετε και εσείς με ποδοσφαιριστές όπως ο Βαλακάρι και ο Ντράγκομιρ που ήρθαν σε μικρή ηλικία στην ομάδα μας και χωρίς πολλά χρήματα».

…τον Βαλακάρι: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο παίζει το όνομά του. Η περσινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερή του. Μπορεί πολλά παραπάνω. Ο Όνι Βαλακάρι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα».

…τον Τόρες: «Ο Τόρες έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Έχουμε κάποιες προτάσεις, βλέπει και ο ίδιος κάτι για την χώρα του. Εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις. Αν δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές, θα βρίσκεται κανονικά με την αποστολή της ομάδας στο δεύτερο στάδιο».

…το γήπεδο: «Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Θεωρώ πως όσο πλησιάζουμε το χρονικό περιθώριο να δηλώσουμε έδρα, μέχρι αύριο, Τρίτη, θα έχουμε νέα. Την Πέμπτη, 13 του μήνα, είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε ούτε διαρκείας να βγάλουμε, αφού δεν έχουμε έδρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα