Παγκύπριες: Έτσι τα κατάφερε η πρώτη των πρώτων, Μαρίλια Καρμιώτη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τ' αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων και δόθηκε έτσι τέλος στην αγωνία για χιλιάδες μαθητές.

Τις εντυπώσεις κλέβουν γι' άλλη μία χρονιά οι πρωτεύσαντες, αυτοί που κατάφεραν να πάρουν την τιμητική θέση της πρωτιάς ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές.

Το Sigmalive ήδη επικοινώνησε με την πρώτη των πρώτων, με «ολοκάθαρο» 20! Τ' όνομά της Μαρίλια Καρμιώτη, του Λυκείου Εθνομάρτυρα Κυπριανού, που κατάφερε να κερδίσει θέση στο τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η Μαρίλια πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη μεγάλη της επιτυχία, όπως φυσικά και η οικογένειά της, που δέχθηκαν με ενθουσιασμό τη μεγάλη επιτυχία.

Η Μαρίλια τόνισε στις δηλώσεις της στο Sigmalive ότι για να καταφέρει να φτάσει στη μεγάλη της επιτυχία, δεν περιόρισε την προσωπική της ζωή για χάρη των μαθημάτων.

«Είχα βάλει πρόγραμμα και βάσει αυτού κινήθηκα όλη τη χρονιά. Είχα αρκετές εξωσχολικές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα αφιέρωνα όσες ώρες χρειαζόταν για διάβασμα».

Η Μαρίλια Καρμιώτη τόνισε ότι δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά ιδιαίτερα ολόχρονα, καθώς η μητέρα της είναι εκπαιδευτικός και μπορούσε να βοηθήσει όπου χρειαζόταν.

Ως κλειδί της επιτυχίας χαρακτηρίζει τις σωστές επιλογές μαθημάτων που έκανε, καθώς μπορούσε να τα μελετά συστηματικά και με ευχαρίστηση!

Από την άλλη, κάνει δεύτερες σκέψεις εάν θα κρατήσει τη θέση που εξασφάλισε στο Τμήμα Αγγλικών Σπουδών ή εάν θα συνεχίσει το όνειρό της σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Το Sigmalive δίνει πολλά συγχαρητήρια στη Μαρίλια και ευχόμαστε να είναι όλη η ζωή της γεμάτη από τέτοιες επιτυχίες!

Διαβάστε επίσης: Παγκύπριες/Η Μαρία Μασούρα στο Sigmalive: Πέτυχα τον απόλυτο στόχο

Keywords
Τυχαία Θέματα