Παγκύπρια Αγροτική, Γεωργική Έκθεση & Έκθεση Κήπου 2015

2-4 Οκτωβρίου 2015

Χώρος Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου

Tην Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 ανοίγει τις πύλες της η Παγκύπρια Αγροτική Γεωργική Έκθεση &Έκθεση Κήπου 2015 που για 34 χρόνια εξυπηρετεί τον Κύπριο Γεωργό, Αγρότη και Επιχειρηματία του ευρύτερου Γεωργικού Τομέα. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο έντιμος Υπουργός Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Κος. Νίκος Κουγιάλης στις 6 το απόγευμα.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στο περίπτερο 5 καθώς επίσης και σε αρκετούς εξωτερικούς χώρους της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου στην Έγκωμη από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015. Οι ώρες λειτουργίας της είναι την Παρασκευή 17.00-22.00, Σαββάτο 15.00-22.00 και Κυριακή 11.00-22.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην Έκθεση συμμετέχουν, το Υπουργείο Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών, ο Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών, Βιοτεχνίες Παραδοσιακών Προϊόντων και Εδεσμάτων, Κρασιά, Μέλι και εξοπλισμοί μελισσοκομίας, Ξηροί Καρποί, Σοκολάτες από Γάλα Γαϊδούρας, Γεωργικά Μηχανήματα και Εργαλεία, Φυτοφάρμακα, Δεντροκοπτηκές Μηχανές, Ελαστικά, Φίλτρα Νερού, Φυτώρια και συναφή προϊόντα, Γεωργικά Νάιλον, Λιπάσματα &Εργαλεία Κήπου, Ύδρευση, Άρδευση, Θερμοκήπια, Ενυδρία, Γεωτρήσεις και πολλά άλλα.

Τα μηνύματα της φετινής Διοργάνωσης είναι :

Πάρτε γεύσεις από ΚύπροΕμπλουτίστε τις γνώσεις σας και ενημερωθείτε από τους Επαγγελματίες του Γεωργικού Αγροτικού Κλάδου καιΠρασινίστε το σπίτι σας από τα Κυπριακά Φυτώρια

Την Έκθεση Διοργανώνει o Όμιλος Εταιρειών Display Art Plc, είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες: 22485420

Keywords
Αναζητήσεις
εκθεση προιοντα 2 οκτωβριου
Τυχαία Θέματα