Πάφος FC: Να συνεχίσει την αντεπίθεση

Την καλύτερή της περίοδο από το ξεκίνημα της σεζόν διανύει η Πάφος. Η ομάδα πέρασε από διάφορα στάδια από το ξεκίνημα της χρονιάς. Στις πρώτες αγωνιστικές έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήρε κάποια θετικά αποτελέσματα, ακολούθησαν καλές εμφανίσεις χωρίς να παίρνει την ουσία, στη συνέχεια ήρθαν κάποια μέτρια παιχνίδια και αρνητικά αποτελέσματα, ενώ στην πορεία με την έλευση του Απόστολου Μακρίδη η ομάδα άρχισε να βρίσκει και πάλι τα πατήματά της, χωρίς όμως να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα η Πάφος άρχισε να συνδυάζει τις πολύ καλές εμφανίσεις με την ουσία και

αυτό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αντεπίθεση ξεκίνησε με την εντός έδρας ιστορική νίκη επί της Ομόνοιας, για να ακολουθήσουν οι νίκες επί των Αγίας Νάπας και Ερμή, επίσης στο «Παφιακό». Αυτές οι τρεις επιτυχίες σφράγισαν την παρουσία της ομάδας στη β’ φάση του πρωταθλήματος και έδιωξαν το άγχος και την πίεση.

Όντας απελευθερωμένοι, την προηγούμενη αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Μακρίδη πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μακριά από την Πάφο, κόντρα στη Δόξα. Αυτό το αποτέλεσμα εκτόξευσε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία και τη δυναμική της ομάδας και, το βασικότερο, της επέτρεψε ν' ανεβεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Με φόρα λοιπόν από τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα, η Πάφος θα υποδεχθεί σήμερα τη Δόξα με στόχο να κολλήσει για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά τρίτο σερί τρίποντο. Το παιχνίδι είναι φυσικά δύσκολο, αφού από τη μια ο αντίπαλος απέδειξε ότι διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο ικανό να πάρει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα και από την άλλη βαθμολογικά δεν νιώθει άνετη. Στην Πάφο όμως υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και αποφασιστικότητα να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί.

Keywords
Τυχαία Θέματα