ΑΕΚ-Απόλλων: Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο (video)

Μια εβδομάδα μετά, στο ίδιο γήπεδο οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Την περασμένη Κυριακή η ΑΕΚ πέτυχε την πιο σπουδαία της νίκη (μέχρι την επόμενη) επί του Απόλλωνα διασύροντας τον με 6-1 με τους γαλάζιους να χάνουν κυριολεκτικά την μπάλα κάτω από τα πόδια τους. Ήταν η μεγαλύτερη τους ήττα από ομάδα με πρωταγωνιστικούς ρόλους και πλέον ψάχνουν την δική τους αντίδραση-απάντηση.

Για την ομάδα του Τόμας Κριστιανσεν τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Θέλει μόνο και μόνο τη νίκη (μετά τη σημερινή του ΑΠΟΕΛ) για να παραμείνει στο -1 από την κορυφή.

Άλλο αποτέλεσμα σαφώς και δεν θα είναι καταστροφικό αλλά θα την φέρει βήματα πίσω στην προσπάθεια της που κάνει για τον τίτλο. Επίσης είναι δεδομένο πως ο Απόλλωνας θα είναι διαφορετικός από την περασμένη Κυριακή και πιο διαβασμένος. Ωστόσο αυτό που θα έχει σημασία για την ομάδα του Δανού τεχνικού θα είναι μόνο η νίκη εδώ που έφτασε.

Από την άλλη ο Απόλλωνας θα έχει μια πρώτη ευκαιρία για να επανορθώσει για την εξάρα που δέχθηκε από την αντίπαλο του. Το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού η ψυχολογία είναι σαφώς με το μέρος της ΑΕΚ. Ωστόσο οι γαλάζιοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κυνηγήσουν μόνο τη νίκη. Στόχος του Απόλλωνα είναι να καπαρώσει τη μια από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη (εδώ που ήρθαν τα πράγματα) και μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανός. Από την άλλη θα εκμεταλλευτεί τις απώλειες του ντέρμπι Ομόνοιας-Ανόρθωση, φτάνει να φύγει από το ΓΣΖ με το μεγάλο διπλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα