Πάφος: 500 ευρώ στο Παντοπωλείο από τους κολυμβητές

Φανερώνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου "Βρυσούθκια Κέλπετρη", παρέδωσαν την περασμένη Πέμπτη, στο Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, κουπόνια συνολικής αξίας 500 ευρώ(25Χ20), από τις υπεραγορές Παπαντωνίου, για ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε: "Μόλις ενημερωθήκαμε για τις μεγάλες ανάγκες του Παντοπωλείου

μας, στην τελευταία μας συνεδρίαση αποφασίσαμε ομόφωνα, όπως προσφέρουμε από το ταμείο μας το ποσό των 500 ευρώ σε κουπόνια, ως ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας, που περνούν δύσκολα αυτές τις άγιες μέρες.

Ως κολυμβητές είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα και προσπαθούμε όσο μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο". Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ευχαρίστησε θερμά τους Χειμερινούς Κολυμβητές, για για την αξιέπαινη πράξη τους και ευχήθηκε όπως το παράδειγμα των κολυμβητών ακολουθήσουν και άλλα οργανωμένα σύνολα της επαρχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα