Πάφος - ΑΠΟΕΛ: Της έσπασαν το αήττητο... οι γαλαζοκίτρινοι και έπιασαν κορυφή!

Ένα εξαιρετικό ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά έσπασε το αήττητο της Πάφου και πάτησε κορυφή! Στους 33 πλέον ο ΑΠΟΕΛ και στους 31 οι γηπεδούχοι.

Οι γαλαζοκίτρινοι δραπέτευσαν με τη νίκη από το "Στέλιος Κυριακίδης" με 2-1 με ήρωα τον Ματέο Σούσιτς, ο οποίος σκόραρε δις στο 15ο και 45ο λεπτό με κεφαλιές μετά από κόρνερ του Βιγιαφάνες.

Και τα δύο γκολ

προήλθαν από στημένες φάσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι άργησαν να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι αφού μείωσαν στο 90+2΄ με τον Ζουνίνιο - και αφού ο Τάνκοβιτς είχε δοκάρι μερικά λεπτά νωρίτερα - αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης. 

Να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές αφού ο Κανέ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη στο 67ο λεπτό, ενώ ο Κρέσπο αποβλήθηκε απευθείας στο 72ο λεπτό.

Πάφος FC (Χ.Μπεργκ): Άντος, Κβίντα, Σεμέδο, Κανέ, Ζάιρο, Ικόκο, Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι (61' Χότσκο-68' Ναμ), Ντράγκομιρ, Μπάιριτς. 

-Στον πάγκο: Ολαθάμπαλ, Παλάσιος, Καραμπάτζε, Χότσκο, Αλ Γκαντιουί, Δημητρίου, Μπεσάρτ, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ναμ, Πελάζιο.

ΑΠΟΕΛ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Γουίλερ, Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Βιγιαφάνες (86' Ντάλσιο), Μαρκίνιος (74' Καρώ), Εφραίμ (57' Ντονγκαλά), Μπλουμ (57' Μάγκλιτσα).

-Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Καρώ, Νταουσβίλι, Μάγκλιτσα, Τσεμπάκ, Σατσιάς, Ηλία, Ντάλσιο, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Ντονγκαλά.

Κίτρινες: Ντράγκομιρ, Κβίντα / Μαρκίνιος, Σούσιτς

Κόκκινες: Κανέ / Κρέσπο

Διαιτητής: Pairetto Luca

Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

VAR: Ghersini Davide

AVAR: Αντωνίου Μάριος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάφος #45 ΑΠΟΕΛ,pafos #45 apoel