Παφίτης: Η υποψηφιότητά μου ανάχωμα στο κατεστημένο

Η υποψηφιότητά μου, αν και είναι η μόνη κομματική, είναι η μόνη που μπορεί να σταθεί ανάχωμα στις γνωστές, συνασπισμένες δυνάμεις του κατεστημένου, ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δώρος Παφίτης που στηρίζεται από τη Συμμαχία Πολιτών στην προεκλογική του συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην Πάφο.

“Όταν τα κόμματα κλείστηκαν στις κομματικές κουζίνες για να δουν τι θα μας σερβίρουν, εμείς υποβάλαμε την υποψηφιότητα μας, χωρίς να ντραπούμε για τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουμε γιατί ακριβώς ούτε έφαγε, ούτε ανήκει στο κατεστημένο που εμπλέκεται στα σκάνδαλα διαπλοκής, διαφθοράς

και χρηματισμού,” είπε στη χθεσινή του ομιλία.

Επανέλαβε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, δεν ψάχνει επαγγελματική αποκατάσταση, ή εφαλτήριο για κάποιο άλλο αξίωμα, προσθέτοντας παράλληλα πως για τον ίδιο ο Δήμαρχος δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα και κοινωνική προσφορά.

Ο κ. Παφίτης εκτίμησε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών και προβολής, αλλά χώρος σκληρής δουλειάς, αδιάκοπης προσπάθειας και πάνω από όλα προσφοράς στο συνάνθρωπο και στον τόπο που αγαπάς.

Ακολούθως ο κ. Παφίτης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πάφου, όπως το ανθρώπινο δυναμικό, την αρχαιολογική ταυτότητα και το φυσικό πλούτο καθώς και το λιμάνι της πόλης.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα