Πάει για "σκούπα" ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε εύκολα του Περιστερίου με 86-66, έκανε το 2-0 στη σειρά και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος για 17η συνεχόμενη χρονιά.

Στο σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

ΟΠΑΠ ήταν και πάλι ο απόλυτος κυρίαρχος, ειδικά στο 1ο ημίχρονο όταν και φρόντισε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκης παίρνοντας διαφορά ασφαλείας.

Στη συνέχεια έριξε ρυθμούς και κράτησε δυνάμεις για το 3ο παιχνίδι της σειράς την ερχόμενη Δευτέρα (3/6, 21:00) στο κλειστό του Περιστερίου όπου με νέα νίκη θα «σκουπίσει» την ομάδα των δυτικών προαστίων και θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League. Εκεί όπου θα βρεθεί για 17η συνεχόμενη χρονιά διεκδικώντας το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Το 2-0 ήρθε στο... ρελαντί για τους «πράσινους» οι οποίοι είχαν προηγηθεί και με 23 πόντους διαφορά στην 3η περίοδο (66-43). Έκτοτε δεν χρειάστηκε να κάνουν κάτι... περισσότερο. Μόνο συντήρηση και τίποτε άλλο. Μάλιστα ο δείκτης του σκορ «έδειξε» και στο +25 για τους γηπεδούχους (84-59 στο 38'), με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποθεώνει τον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος βραβεύτηκε από την ΚΑΕ κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας.

Ο Ρικ Πιτίνο όχι μόνο έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίκτες, αλλά πήρε σκορ απ' όλους! Άλλωστε του δόθηκε η ευκαιρία για rotation σε αυτό το ματς, με τον Νικ Καλάθη να έχει ένα ακόμα double double με 14 πόντους και 13 ασίστ και τους Παπαπέτρου (12π.), Τόμας (12π.) και Λάνγκφορντ (12π.) να ακολουθούν.

Από το Περιστέρι πρώτος σκόρερ ήταν ο Σκορδίλης με 17 πόντους, ο οποίος μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα