Κατά συρροή φόνοι:Η νέα λίμνη που προστέθηκε σε λίστα-Πώς προέκυψε

Έρευνες και σε άλλες περιοχές πλην των όσων έχουν ήδη γίνει γνωστές, πραγματοποίησαν οι ανακριτές για την πολύκροτη υπόθεση Ορέστη.

Εδώ και δυο περίπου μήνες οι έρευνες όπως είναι γνωστό επικεντρώθηκαν στην Κόκκινη Λίμνη, στη λίμνη του Μεμή στο Ξυλιάτο και στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου μεταλλείου στο Μιτσερό. Όπως είχε γίνει γνωστό μέσα στην βδομάδα που μας πέρασε, κατά την διάρκεια της έκδοσης του έκτου κατά σειρά εντάλματος προσωποκράτησης εναντίον του 35χρονου, οι ανακριτές είχαν βάλει στο μικροσκόπιό τους άλλες τέσσερις τοποθεσίες για έρευνες.

Στόχος

των ερευνών ήταν ο εντοπισμός πιθανών τεκμηρίων. Μεταξύ άλλων, έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο Μεταλλείο του Μαθιάτη. Και εκεί όπως και σε άλλες περιοχές ο 35χρονος μετέβαινε στο πλαίσιο της ενασχόλησής του με την ερασιτεχνική φωτογραφία και γι’ αυτό εντοπίστηκαν φωτογραφίες σε πορτφόλιά του.
Από τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Εξάλλου την ερχόμενη Πέμπτη λήγει το έκτο οκταήμερο διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 35χρονου. Όπως όλα δείχνουν οι ανακριτές προσανατολίζονται σε καταχώρηση της υπόθεσης είτε με τη λήψη ενός νέου διατάγματος είτε και πριν από τη λήξη του τρέχοντος διατάγματος προσωποκράτησης.

Να σημειωθεί εδώ ότι όπως αποκάλυψε τις προηγούμενες ημέρες το ΣΙΓΜΑ και το SigmaLive, ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ζήτησε να εξομολογηθεί από συγκεκριμένο ιερωμένο, πράγμα που έγινε και διήρκησε δυο ημέρες. Όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΣΙΓΜΑ και του SigmaLive, το μυστήριο της εξομολόγησης έλαβε χώρα προτού ο 35χρονος οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για έκτη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα