Πάμπος: ''Η ΑΕΛ είναι μια καθαρή ομάδα''

Μήνυμα σοβαρότητας έστειλε ο Πάμπος Χριστοδούλου, εν όψει της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Αναλυτικά:

«Για την ΑΕΛ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι μαι ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές είναι σε καλή κατάσταση. Θα χρειαστεί μεγάλος κόπος και προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα με υπομονή και παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζω στο ματς να πάρουμε τη νίκη».

Σόουζα: «Έχουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι, που είναι ένας άλλος τελικός. Κάθε ματς έχει τις δικές

του ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να μπούμε δυνατά και να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλο το 90λεπτο και να παίζουμε έξυπνα».

Για την ενίσχυση: «Μετά τα επόμενα τρία ματς θα γίνει συνάντηση με τον Πρόεδρο για να πάρουμε τις αποφάσεις. Θα δούμε το οικονομικό και τις δικές μας σκέψεις. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το ρόστερ θα δούμε. Γίνονται σκέψεις, κάντε υπομονή».

Για τραυματισμούς: "Υπάρχουν και αυτή την βδομάδα προβλήματα, περιμένουμε να δούμε αν 2-3 παιδιά θα είναι έτοιμα. Ο Ντόσα μπήκε σε πιο δυνατούς ρυθμούς"

Τοποθέτηση για τον Μέσκα, από τον Θεόδωρο Αντωνίου: «Περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης για τον Μέσκα. Θα κάνουμε έφεση, άρα υπολογίζεται στο ματς με την Αναγέννηση. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε άδικη την απόφαση».


Πάμπος για τον κόσμο: '' Είπαμε αλήθειες στον κόσμο για το που θα κινηθεί φέτος η ομάδα. Δείξαμε στο γήπεδο ότι υποσχεθήκαμε. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε γεμάτη κερκίδα σε κάθε ματς. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έρχονται αλλά ούτε ότι έρχονται σύμφωνα με τα νούμερα που ξέρουμε. Δεν ξεχνάμε βέβαια και όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο γενικά όλες οι ομάδες έχασαν κόσμο. Εμάς είναι ο 12ος μας παίκτης. Πρέπει να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος. Η ΑΕΛ είναι μια καθαρή ομάδα, δεν έχει έρθει ούτε ένας κόκκινος φάκελος για μας. Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι, κάθε παιχνίδι παίζουμε ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα