Π. Μυλωνάς: "Και με τον διάβολο θα συνεργαστούμε αν..."

Και με τον διάβολο θα συνεργαστούμε αν είναι να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς σήμερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό του 2019, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.

Ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι όντως υπάρχει μια σαφής βελτίωση πολλών δεδομένων, αλλά ότι την ίδια ώρα χιλιάδες συμπολιτών μας βιώνουν μεγάλη φτώχεια. Αναφορά έκανε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί

νέοι για την εξεύρεση στέγης, ιδιαίτερα στη Λεμεσό, κάτι που δεν τιμά καθόλου μια ευρωπαϊκή χώρα. Ο Βουλευτής ΔΗΚΟ στάθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της υγείας και ειδικότερα στο Νοσοκομείο Λεμεσού, καλώντας όλους τους αρχηγούς των κομμάτων να πάνε οι ίδιοι για επίσκεψη εκεί για να δουν πόσες ώρες περιμένουν οι φτωχοί γέροντες στην αναμονή.

Σημείωσε ότι το ΕΣΤΙΑ είναι πολύ σημαντικό, ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά και δεν μπορεί να μηδενιστεί. Την ίδια ώρα ανέφερε ότι το ΔΗΚΟ έχει καταθέσει πάρα πολλές προτάσεις για την επιβράβευση των καλοπληρωτών. Προσθέσαμε, ανέφερε, κοινωνικά μέτρα ύψους €100 εκατ., συνεργαζόμενοι. «Και με το διάβολο θα συνεργαστούμε αν είναι να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας και ας μην αποκομίζουμε οφέλη, αλλά πολιτικό κόστος», πρόσθεσε. Κατέθεσε επίσης, μεταξύ άλλων, την προσωπική του άποψη για το Κυπριακό λέγοντας ότι «έχουμε αποτύχει, κύριοι. Έχουμε αποτύχει όλοι μαζί, εκ δεξιών, εξ αριστερών, στο κέντρο, αριστερά και δεξιά φέρουμε ακεραία την ευθύνη για το «τετέλεσται». Πείτε και ας πούμε στον λαό την αλήθεια: ‘Η επιμονή μας στην κούφια αυτή λύση, που συγκεκριμενοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2004, μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση’».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυλωνάς, Και,mylonas, kai