Οζγκιουργκιούν: Χωρίς λύση συνεχίζουμε τον δρόμο μας

Αν δεν υπάρξει λύση, τα κατεχόμενα θα συνεχίσουν τον δρόμο τους, λέει ο “πρωθυπουργός”.

Αν δεν υπάρξει λύση στο Κυπριακό, τότε τα κατεχόμενα θα συνεχίσουν τον δρόμο τους, όπως τον έχουν χαράξει από τη “δημιουργία” τους, σύμφωνα με τον “πρωθυπουργό” Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν.

Σε ομιλία του σε εκδήλωση για προώθηση του τουρισμού των κατεχομένων, με τίτλο “Προτίμησε τη βόρεια Κύπρο”, ο κ. Οζγκιουργκιούν είπε ότι τα κατεχόμενα είναι

μια “δυνατή δημοκρατική χώρα, με δυνατό νομικό σύστημα”.

Αναφέρθηκε, ακόμα, στο θέμα των εγγυήσεων, λέγοντας ότι είναι αναγκαίες οι εγγυήσεις της Τουρκίας. Υπενθύμισε ότι μέχρι τώρα έγιναν για την Κύπρο τέσσερις διασκέψεις στη Νέα Υόρκη και τρεις στην Ελβετία “χωρίς κανένα αποτέλεσμα, αφού η άλλη πλευρά (ε/κ πλευρά) δεν φαίνεται να ανέχεται οποιαδήποτε τουρκική ύπαρξη στο νησί”.

Μια λύση χωρίς πολιτική ισότητα και εγγυήσεις, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, σύμφωνα με τον “πρωθυπουργό”, ο οποίος πρόσθεσε ότι τα κατεχόμενα θα συνεχίσουν τον “δικό τους υγιή δρόμο”.

Αναφέρθηκε, ακόμα, στην οικονομία των κατεχομένων, λέγοντας ότι ο τουρισμός, η παιδεία και η γεωργία είναι οι τρεις σημαντικοί τομείς για ανάπτυξη της οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα