Ούτε τώρα ο ΑΠΟΕΛ - Λευκή ισοπαλία στο «αιώνιο»

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έμειναν στο 0-0 στην σημερινή αναμέτρηση του ΓΣΠ για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν λένε να… σηκώσουν κεφάλι καθώς έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την νίκη, καθώς «πλήρωσαν» την μη μετατροπή των κλασικών φάσεων στα τελικά στάδια του αγώνα σε γκολ.

Στο 5ο λεπτό του αγώνα, το on field review κάλεσε τον διαιτητή για επανεξέταση φάσης για χέρι του Κρέσπο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να συμφωνεί και να δείχνει

την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 7ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ, στέλνοντας όμως την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με το 0-0 να παραμένει και τους τυπικά φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ από νωρίς στον αγώνα.

Στο 13΄ο Κβιλιτάια σκόραρε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεν, ωστόσο το τέρμα δε μέτρησε καθώς ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος. 

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε, με τον ΑΠΟΕΛ να προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή, καταγράφοντας τελικές μετά από προσπάθεια του Εφραίμ στο 38’ και δύο άστοχα σουτ του Ντάλσιο στο 40’ και 43’.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν για τον ΑΠΟΕΛ στο 59’, με ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο πέρασε μόλις έξω.

Στο 61’ ο Ουζόχο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ένα σουτ του Κβιλιτάια.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι γαλαζοκίτρινοι έψαχναν πιο έντονα ένα πρώτο γκολ, με αποκορύφωμα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 75’, όταν ο Κοσταντίνοφ από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 90+2’ με μεγάλη απόκρουση ο Ουζόχο είπε «όχι» σε κεφαλιά του Κρέσπο, που έδειχνε να έχει πορεία προς τα δίχτυα.

Στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακέντα έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς δε βρήκε καλά τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Κρέσπο.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, οι γαλαζοκίτρινοι μένουν στους 64 βαθμούς και το -3 από τον πρώτο Άρη, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Πάφου στην άλλη σημερινή αναμέτρηση. Στους 46 και την έκτη θέση παραμένει η αδιάφορη βαθμολογικά Ομόνοια. 

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ούτε, ΑΠΟΕΛ #45 Λευκή,oute, apoel #45 lefki