Ουραγός, αλλά και μα-Χ-ητική

Δεν τα παρατά η Αγία Νάπα, που ισοφάρισε 2-2 την ΕΝΠ
Είχε τη νίκη στα πόδια της, αλλά την κλότσησε η Ένωση στο γειτονικό ντέρμπι με την Αγία Νάπα. Παρόλο που προηγήθηκε 2-0, δεν μπόρεσε να κερδίσει καθώς η μαχητική ομάδα του Γιώργου Κοσμά έφερε το παιχνίδι στα ίσα αποσπώντας έναν πολύτιμο βαθμό (2-2) στην προσπάθεια που κάνει για σωτηρία. Η Ένωση προηγήθηκε με τους Φροξυλιά (32΄) και Μπάουμαν (52΄), αλλά οι Άντολεκ (56΄) και Λαμπρόπουλος (65΄) έφεραν το ματς στα ίσα. Η Αγία Νάπα παραμένει στο βυθό με 5 βαθμούς, ενώ η ΕΝΠ έφτασε στους

13 και βρίσκεται στην 9η θέση.

Η Ένωση στο α΄ ημίχρονο ήταν ελαφρά καλύτερη και κατάφερε να εξαργυρώσει την υπεροχή της με ένα γκολ. Το πέτυχε στο 32΄ με φάουλ ο Φροξυλιάς με απευθείας φάουλ. Η Αγία Νάπα σε αυτό το διάστημα απείλησε με μερικά σουτ εκτός περιοχής, τα οποία βρήκαν σε ετοιμότητα τον Αμπάρη, όπως στο 4΄ με τον Γεωργίου, στο 23΄ με τον Άντολεκ και στο 36΄ με τον Λαμπρόπουλο. Η Ένωση, εκτός από το γκολ, απείλησε πάλι με φάουλ του σκόρερ Φροξυλιά στο 18΄, το οποίο έφυγε έξω.

Με την έναρξη της επανάληψης ο τεχνικός των «βυσσινί» έκανε δυο αλλαγές με τους Μπούντιμιρ και Βούκσεβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Παπαδόπουλου και Κοσμά. Οι «βυσσινί» κτύπησαν ξανά με τον ίδιο τρόπο και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα. Ο Μπάουμαν με απευθείας φάουλ, όπως και ο Φροξυλιάς στο α΄ 45λεπτο, νίκησε τον Κίττο κι έκανε το 2-0 στο 52΄.

Όμως τίποτα δεν τέλειωσε και η μαχητική Αγία Νάπα, που δεν τα έβαλε κάτω, αντέδρασε. Μείωσε στο 56΄ με τον Άντολεκ με σουτ εντός περιοχής και ισοφάρισε σε 2-2 στο 65΄ με τον Λαμπρόπουλο, ύστερα από λάθος της άμυνας.

Το παιχνίδι πλέον άναψε και έγινε πιο ανοικτό. Η Ένωση βγήκε με μανία μπροστά για να αντιδράσει με τη σειρά της, πίεσε και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες. Πότε ο Κίττος και πότε η αστοχία των κυνηγών της ΕΝΠ δεν της επέτρεψαν να φτάσει στο νικητήριο τέρμα, φεύγοντας πικραμένη και απογοητευμένη με το αποτέλεσμα.

ΕΝΠ: Αμπάρης, Σίλβα, Πάρπας, Μπόουμαν, Κοσμά (Μπούντιμιρ 46'), Παπαδόπουλος (Βούκσεβιτς 46'), Μπόζοβιτς, Βαλιάνος, Φροξυλιάς (89΄ Χατζηανδρέας), Ντίξον, Βαν Ράσμπεργκ.
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Σκόπλιακ, Λαμπρόπουλος, Ρέινολτς (Κατσής 58'), Μάρκου (Κατσιάτης 69'), Μγκούνι, Άντολεκ (Αντωνίου 90’), Μαρκόφκσι, Γεωργίου, Μέρτακκας

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικόλας Αθανασίου (Ι. Λαζάρου, Όμ. Τζιωρτζής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκόφσκι, Κατσής

Keywords
Τυχαία Θέματα