Ουεντραόγκο: «Στην Κύπρο είχα την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας»

Δηλώσεις για τη μεταγραφή του στη Λέουβεν έκανε ο Ντίλαν Ουεντραόγκο, που υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του Βελγίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κερδίσει την άνοδο. Η πόλη και το γήπεδο δεν είναι άσχημα. Ανυπομονώ να εγκατασταθώ εδώ με την κοπέλα μου, που όπως κι εγώ είναι από τη Μασσαλία», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του στον Απόλλωνα:

«Πέρασα

τρία όμορφα χρόνια στη Μονακό και έμαθα πολλά στη U19 και τη δεύτερη ομάδα. Στην Κύπρο είχα την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Γι’ αυτό έφυγα από τη Μονακό και πήγα στη Λεμεσό. Είναι όμορφο να γνωρίζεις μια νέα χώρα και κουλτούρα. Δεν μιλούσα αγγλικά όταν είχα φτάσει, τώρα μπορώ να εκφραστώ πολύ καλά. Έπαιξα σε 25 επίσημους αγώνες εκεί, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών αγώνων με ομάδες όπως η Άιντραχτ, η Λάτσιο και η Μαρσέιγ. Είχα την ευκαιρία να παίξω στη γενέτειρά μου, απέναντι στην ομάδα της καρδιάς μου. Αυτό θα είναι μια φανταστική ανάμνηση για πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα