«Ότι δώσαμε πήραμε» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τα συγχαρητήρια του στον ΑΠΟΕΛ για την δίκαιη νίκη του έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. «Ότι δώσαμε πήραμε», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Για τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον ΑΠΟΕΛ. Χάσαμε δίκαια. Ότι δώσαμε πήραμε. Αναγνωρίζουμε ότι μας αφήνει ελάχιστες πιθανότητες ενόψει

επαναληπτικού αλλά θα τις κυνηγήσουμε για να πάρουμε κάτι. Η χθεσινή ήταν η πρώτη μας άσχημη εμφάνιση από τον Δεκέμβριο και μετά. Αυτή την άσχημη εμφάνιση την πληρώσαμε ακριβά. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στα γκολ του ΑΠΟΕΛ».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκαιο να νιώθει θυμωμένος με την ήττα αλλά και την έκταση του σκορ. Ο κόσμος δεν μπορεί να συμβιβαστεί πως η ομάδα του δεν μπορεί να έχει σαν στόχο την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Η χθεσινή εμφάνιση αδικεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Οι παίκτες κέρδισαν τον σεβασμό από όλους. Δεν θα πρέπει να υπάρξει μηδενισμός. Δεν είμασταν υπερ-ομάδα πριν από τον αγώνα και δεν γίναμε η χειρότερη μετά τον αγώνα».

Η επόμενη μέρα: «Πρέπει να δείξουμε πως ήταν μια κακή παρένθεση. Θα πρέπει να το δείξουμε στην πράξη και θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα