«Όταν βάζεις τέτοια γκολ, σε βλέπουν όλοι. Το άκουσε σε πολλές γλώσσες»

Το εκπληκτικό τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο, ο… τελικός με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι και το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα βρέθηκαν στο επίκεντρο των δηλώσεων του Δημήτρη Χριστοφόρου στον SUPER SPORT FM.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης για…

…το περιστατικό με το φίλαθλο: «Όσα και αν συζητάμε για ποδόσφαιρο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με θέματα ζωής. Για έναν άνθρωπο που παρατηρούσες πάντοτε στην εξέδρα για χρόνια. Να ευχαριστήσουμε

και το ιατρικό επιτελείο της Γάνδης για την παρέμβαση στις εξέδρες του ΓΣΠ»

…την ιστορική νίκη και το γκολ του Λάζαρου: «Το θετικό είναι ότι, όταν πετυχαίνεις τέτοια γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, τότε σε βλέπουν όλοι. Ο Λάζαρος άκουσε την περιγραφή του τέρματος του σε πολλές γλώσσες. Ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς που θέλει  μεγάλη φαντασία. Είναι το γκολ που καθόρισε χθες το νικητή και δίνει το δικαίωμα να παίξουμε την πρόκριση στο Βελιγράδι και ίσως τα καταφέρουμε. Και άλλες κυπριακές ομάδες έχουν περάσει από την Παρτίζαν και γιατί όχι να μην τα καταφέρουμε. Θέλουμε να δώσουμε ελπίδα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο να επανέρθει στην 15η θέση».

…τα εισιτήρια με την Παρτίζαν: «Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις για το ταξίδι, αφού πρώτα πάρουμε κάποιες διαβεβαιώσεις και από τους Σέρβους. Θα συστήσω λίγη υπομονή στον κόσμο της ομαδας. Θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα πούμε πολύ περισσότερα μετά τη Δευτέρα»

…το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Για εμάς η σημασία του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε να κερδίσουμε. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει και να στείλει μηνύματα στους παίκτες με την παρουσία του»

…την κατάσταση του Αρτυματά: «Αναμένουμε τα νεότερα για τον Κωστάκη Αρτυματά, αν μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι»

Keywords
Τυχαία Θέματα