«Όταν τους είπα για εξάδα γελούσαν»

Για την εξάδα και τα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνα Γιαν Ντε Γιόνγκε, ο οποίος ρωτήθηκε για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού:

"Θα συμφωνήσω πως ήταν δύσκολο να παίξουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω κάτι που δεν είπα την προηγούμενη Τετάρτη. Γνωρίζω τι εστί Νέα Σαλαμίνα και τι σημαίνει Αμμόχωστος

και τα συγχαρητήρια για το επίτευγμα της εξάδας αξίζει και η διοίκηση. Για πρώτη φορά καταφέραμε να μπούμε στην εξάδα και τώρα θέλουμε να παλέψουμε και τα άλλα 9 παιχνίδια. Αυτό όμως πρέπει να το κάνουμε ενωμένοι όλοι μαζί. Διοίκηση, παίκτες, προπονητές και κόσμος. Από μία ομάδα όπως εμείς και με το μπάτζετ που διαθέτουμε δεν μπορείς να απαιτείς σε κάθε παιχνίδι τη νίκη, αλλά ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι θα δει συναρπαστικά παιχνίδια".

Για το ότι υπήρχαν φήμες στην ατμόσφαιρα περί αποχώρησης του πριν το τέλος της σεζόν…
"Ότι ισχύει σας το είπα από την προηγούμενη συνέντευξη Τύπου. Στην ατμόσφαιρα υπάρχουν επίσης οι πλανήτες! Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάναμε στη Νέα Σαλαμίνα αυτούς τους 9 μήνες. Θυμάμαι όταν με ρώτησαν μετά το πρώτο παιχνίδι όταν χάσαμε με την Ομόνοια το στόχο της Σαλαμίνας. Όταν τους είπα για εξάδα γελούσαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα