Εναντίον της αναβάθμισης νοσηλευτών ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Άκαρπες ήταν οι ψεσινές συναντήσεις της ΠΑΣΥΝΟ με τον Yπουργό Yγείας και την ΠΑΣΥΔΥ και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να κατέλθουν 1700 και πλέον νοσηλευτές σε επ' αόριστον απεργία από την Τρίτη, 15 Μαρτίου.

Τα μέλη της συντεχνίας καλούνται να ψηφίσουν κατά πόσο συμφωνούν ή όχι με την πρόταση της ηγεσίας να κατέλθουν σε επ’ αόριστον απεργία από την Τρίτη, 15 Μαρτίου. Όπως όλα δείχνουν, μετά και τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση της με ΠΑΣΥΝΟ

με τον υπουργό υγείας, η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευτών φέρεται να τάσσεται υπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων. Εναντίον της πρότασης της ΠΑΣΥΝΟ για επ΄αόριστον απεργία τάσσονται στο παρόν στάδιο οι δύο κλαδικές των νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ.

Εναντίον της αναβάθμισης νοσηλευτών ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Μιλώντας στην εκπομπή του ράδιο πρώτο «Έχουμε θέμα» και την Κατερίνα Χριστοφίδου, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού δήλωσε πως δεν βλέπει θετικά το αίτημα των νοσηλευτών για αναβάθμισή του στην πανεπιστημιακή κλίμακα.

«Είναι ποτέ δυνατόν να εγείρεται ζήτημα για αναβάθμιση των νοσηλευτών από Α4-Α5 σε Α8; ….υπάρχουν κι άλλοι πτυχιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι διερωτώμενος τι θα συμβεί εάν κι αυτοί αξιώσουν αναβάθμιση της κλίμακας τους», αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέροντας, ότι οι νοσηλευτές στο δημόσιο τομέα είναι αριθμητικά περισσότεροι από όσους εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ οι απολαβές τους είναι υπερδιπλάσιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα