Όταν η πίστη κάνει παιχνίδι…από τα 11 στα 20

Ο Διγενής Ορόκλινης έγινε η 3η ομάδα από τη Γ’ κατηγορία που θα αγωνίζεται στη νέα χρονιά στη Β’ κατηγορία. Η ομάδα του Μιχάλη Μάρκου, με πρωταγωνιστή τον νεαρό επιθετικό Αντρέα Αναστασίου, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, κέρδισε τον Διγενή Μόρφου με 5-2 και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στη Β’ κατηγορία μια αγωνιστική πριν από το φινάλε.

Αλλά αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση, ήταν άλλο. Ο Διγενής και μετά από την πολύ καλή δουλειά του Κύπριου τεχνικού, έδειξε πως μπορεί να υλοποιήσει τον μεγάλο του στόχο (κάτι που

έκανε), αλλά υπάρχει και ένα άλλο μεγάλο στοιχείο.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος, Αντρέας Αναστασίου με το χατ-τρικ που πέτυχε έφτασε τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα. Τρια περισσότερα από τον 2ο Ραούλ Γκονζάλες της Ξυλότυπου και με μια αγωνιστική να απομένει, πολύ δύσκολα θα χάσει το χρυσό παπούτσι της Γ’ κατηγορίας.

*Στην φωτογραφία του θέματος ο Αντρέας Αναστασίου ξαπλωτός πανηγυρίζει την άνοδο μαζί με τους συμπαίκτες του που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πετύχει τον δικό του στόχο.

Ωστόσο, αυτό που έχει ακόμη περισσότερη σημασία, είναι πως σε μια συνέντευξη μας που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα μας, ημερομηνίας 21-02-2017, ο επιθετικός της ομάδας Αντρέας Αναστασίου ρωτήθηκε για τα γκολ που πέτυχε. Τότε είχε 11 γκολ και ήταν στην 4η θέση του σχετικού πίνακα. Δυο μήνες μετά βρίσκεται στην κορυφή. Όταν πιστεύεις στον εαυτό σου…τότε όλα μπορείς να τα πετύχεις. Παράδειγμα ο Αντρέας Αναστασίου.

Διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε στις 21-02-2017

Keywords
Τυχαία Θέματα