ΟΣΥΠΑ: Κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων την Δευτέρα

Σε συμφωνία με το Υπουργείο Μεταφορών φαίνεται να κατέληξε σήμερα η εταιρεία ΟΣΥΠΑ σε συνάντηση των δύο πλευρών στο Υπουργείο, σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριου Ιγνατίου.

Στην συνάντηση από πλευράς εταιρείας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΣΥΠΑ, Γεώργιος Ιωαννίδης, και η πλευρά του Υπουργείου

κατέληξαν σε συμφωνία η οποία τώρα θα μεταβιβαστεί στην πλευρά των οδηγών.

Σε δηλώσεις του στο Simgalive, επιβεβαίωσε ότι στην συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων «στο καλύτερο κλίμα», ενώ εξέφρασε βεβαιότητα ότι την Δευτέρα θα αρχίσουν κανονικά τα δρομολόγια.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, αντιπροσωπεία του Υπουργείου θα παραστεί αύριο στα γραφεία της εταιρείας για να ενημερώσει τους οδηγούς για τα συμφωνηθέντα. Ήδη, για το θέμα αυτό ενημερώθηκαν οι οδηγοί και αύριο θα παραστούν για να μάθουν όλες τις εξελίξεις.

Να σημειωθεί ότι στις προσπάθειες για να βρεθεί η χρυσή τομή συνέβαλε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.


Η θέση των οδηγών

Καμία συμφωνία μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών και εταιρείας ΟΣΥΠΑ δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη αν δεν την εγκρίνει η Γενική Συνέλευση των οδηγών η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, διαμηνύουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Μιλωντας στον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, ο εκπρόσωπος των οδηγών της ΟΣΥΠΑ, Χρίστος Ευαγγέλου, ανέφερε ότι αύριο στις 11 το πρωί αντιπροσωπεία των οδηγών θα ενημερωθεί, στην παρουσία των συντεχνιών τους, για την συμφωνία των δύο μερών και ακολούθως την τελική απόφαση θα την πάρει η Γ. Σ. στις 3:30 το απόγευμα.

Την ενημέρωση της αντιπροσωπείας των οδηγών θα κάνει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥΠΑ.

Η Γενική Συνέλευση των οδηγών θα γίνει στην αίθουσα της ΠΕΟ Πάφου όπου θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα