Οσασούνα-Λεβάντε 1-3: Εσπασε το… ρόδι με ανατροπή και «τριάρα»

Τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε η Λεβάντε, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Οσασούνα με 3-1.

Οσασούνα και Λεβάντε διασταύρωσαν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο… άργησαν να το πετύχουν.

Στο 38’ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Ρομπέρτο Τόρες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Λεβάντε, αφού υποδέχθηκε με ωραίο τρόπο την μπάλα, στην συνέχεια εξαπέλυσε

ένα δυνατό σουτ, νικώντας τον Αϊτόρ για το 1-0.

Η απάντηση της Λεβάντε ήταν άμεση, καθώς τρία λεπτά αργότερα έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα. Ο Μοράλες με υπέροχη πάσα έβγαλε για τον Μελέρο, ο οποίος πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ στην κίνηση, έκανε το 1-1.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη του δευτέρου 45λεπτου, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά και έψαχναν το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 68ο λεπτό του ματς, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ραούλ Νάβας μέσα στη μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να δείξει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόζερ Μαρτί, ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι. Ο πορτιέρε της Οσασούνα, «διάβασε» σωστά τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό, μάντεψε σωστά την γωνία και αποσόβησε με αυτόν τον τρόπο τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Τελικά, ο Ρόζερ Μαρτί, πήρε το… αίμα του πίσω στο 76’. Ο Καμπάνια άδειασε τον Ραούλ Νάβας, στην συνέχεια έδωσε στον συμπαίκτη του Μαρτί κι αυτός με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, κάνοντας το 2-1 για την Λεβάντε.

Από εκεί κι έπειτα το έργο για τους φιλοξενούμενους έγινε πιο εύκολο. Στο 81’ ο Μοράλες βρήκε κι αυτός δίχτυα με κοντινή προβολή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Λεβάντε.

Πλέον, μετά το πρώτο διπλό που κατάφερε και πήρε η Λεβάντε σκαρφάλωσε στην 11η θέση με τρεις βαθμούς, πιάνοντας τις Κάντιθ και Οσασούνα.

Οσασούνα (4-4-2): Ερέρα,  Βιδάλ, Ντ. Γκαρθία, Νάβας (79' Καρντόνα), Χ. Κρουθ,  Ρ. Τόρες (61’ Τόρο), Μονκαγιόλα (75’ Πέρεθ), Οϊέρ, Ρ. Γκαρθία,  Αντριάν (61’ Τζόνι), Καλέρι (74' Ενρίκ)

Λεβάντε (4-4-2): Αϊτόρ, Μιραμόν, Βέζο, Ποστίγκο, Κλερκ, Μελέρο (63’ Ρόζερ) R, Καμπάνια, Μάλσα (86' Γκόμες), Μπάρντι (74’ Ντε Φρούτος), Μοράλες (86’ Ραντόγια), Βούκεβιτς

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα