Όσα δήλωσε ο επανεκλεγείς ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης

Μέσα από μια λιτή ομιλία εκτός κειμένου, αποφάσισε να απευθυνθεί στους πολίτες κατά την διάρκεια της ανακήρυξης του στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθέρια», ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο ίδιος εξέφρασε την συγκίνηση και την περηφάνεια για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κυπριακός λαός και για την ισχυρή εντολή που του έδωσε.

«Ευχαριστώ τους πολίτες ανεξάρτητα από ποιον ψήφισαν», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν

ιδεολογικά χρώματα πρόσθεσε τονίζοντας ότι από πρέπει όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα.

Ως πρώτιστη προτεραιότητα στην ομιλία του έθεσε το εθνικό μας πρόβλημα για επίλυση χωρίς εγγυήσεις και κατοχικούς στρατούς αλλά και που θα σέβεται τις όποιες ανησυχίες ενδεχομένως να αντιμετωπίζει η Τουρκοκυπριακή πλευρά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε σε όλους τους πολίτες αλλά και στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, τα μέλη του υπουργικού και τους συνεργάτες του.

«Έχουμε ακόμα πολλά να προσφέρουμε για αυτό επιμένω στην ενότητα», τόνισε

«Όλοι να κατανοήσουμε ότι είναι μέσα από την συνεργασία που θα πετύχουμε αυτά που χρωστούμε στον κυπριακό λαό», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν από την ευρύτερη κοινωνία τους ακαδημαϊκούς, του συνδέσμους, τους αντιστασιακούς και την εκκλησία.

Ευχαριστίες απηύθυνε τέλος στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον, τις κόρες του, τη σύζυγο του, τα εγγόνια του αλλά και την μητέρα του η οποία είναι 94 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα