Ορόκλινη: Έτσι έφτασαν στα ίχνη των δύο υπόπτων για τον οπλισμό σε τάφο

Γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας, εντόπισαν δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα και να πλησιάζουν με τα οχήματα τους κοιμητήριο στην επαρχία Λάρνακας.

Το ένα πρόσωπο παρακολουθούσε την περιοχή σαν να εκτελούσε χρέη σκοπού, ενώ το άλλο πρόσωπο κατέβηκε από το όχημα του και εισήλθε εντός του κοιμητηρίου, πλησίασε συγκεκριμένο τάφο, όπου παρέλαβε μια μεγάλη σακούλα.

Ο ύποπτος ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, όπου διαπιστώθηκε ότι

πρόκειται για 46χρονο. Σε έλεγχο της τσάντας εντοπίστηκαν 10 κουτιά σφαίρες πιστολιού, αριθμός φυσιγγίων, ένα πιστόλι και ένα κυνηγετικό τυφέκιο.

Επίσης, ανακόπηκε και ο δεύτερος ύποπτος, ηλικίας 35 ετών.

Στη συνέχεια, σε περαιτέρω έρευνες που έγιναν από τα μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν εντός συγκεκριμένου τάφου, ένα στρατιωτικό τυφέκιο, ένα αντιαρματικό, δύο βλήματα, τρία προωθητικά βλημάτων, μία συσκευασία με φυσίγγια, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος περιείχε υψηλής ισχύος εκρηκτική ύλη, ποσότητα εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος, ένα πιστόλι και δύο σιγαστήρες.

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ σήμερα θα παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Ορόκλινη: Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τον εντοπισμό οπλισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ορόκλινη,oroklini