«Όποιος πιστεύει ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί ακόμη για το πρωτάθλημα...»

Παρά την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία (βλέπε έλευση του Μικ ΜακΚάρθι αντί του Μαρίνου Ουζουνίδη) ο ΑΠΟΕΛ διεύρυνε σε πέντε αγωνιστικές το δίχως νίκη σερί του στο πρωτάθλημα CYTA 2020/21, με αποτέλεσμα η απόστασή του από την κορυφή να αυξηθεί στους 13 βαθμούς.

Την άποψή του για τα κακώς κείμενα στους «γαλαζοκίτρινους» εξέφρασε ο Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε και για τις πιθανότητες της ομάδας να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

«Είναι

ουτοπικό να πιστεύει κάποιος ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί ακόμα να πάει για πρωτάθλημα. Ακόμα δεν απέκτησαν χημεία οι ποδοσφαιριστές, Αν πάρουμε μία-μία τις θέσεις, η ομάδα είναι γεμάτη παντού εκτός από αυτήν του αριστερού μπακ.

Έμεινε όμως πίσω από νωρίς και δυσκολεύεται στο γκολ. Ο Νούχιου είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά κάνει και επιθετικά φάουλ. Δεν κατέληξε σε μια 11άδα, για να αποκτήσει χημεία. Πέρσι στην Ομόνοια κατηγορούσαν τον Μπεργκ ότι έβαζε τους ίδιους, αλλά αυτός ήταν ο δρόμος στην Ευρώπη, απέκτησαν χημεία μεταξύ τους», σχολίασε στον Super Sport FM 104.0 ο Κύπριος προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα