«Αποπροσανατόλισε το μεγάλωμα της Ομόνοιας. Την πάτησαν γιατί θεώρησαν ότι...»

Τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta δημοσιοποίησε ο Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος κατέθεσε και τη γνώμη του για το τι πάει στραβά με την Ομόνοια.

«Ευχάριστη έκπληξη είναι οι μικρές ομάδες που παίρνουν βαθμούς. Στα αρνητικά είναι η Ομόνοια που έκανε κακή διαχείριση Ευρώπης-Κύπρου. Αρνητικός και ο Απόλλωνας που ήξερε ότι η Καρμιώτισσα το παλεύει με τους μεγάλους και την πάτησε. Για τον ΑΠΟΕΛ είναι ουτοπία να πιστεύει ακόμα

κάποιος ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Για τη διαβάθμιση βγάζω έξω τις μεγάλες ομάδες, την Πάφο και τον Ολυμπιακό, ενώ η Δόξα δεν θεωρώ ότι θα κινδυνέψει. Οι υπόλοιπες πέντε ομάδες θα παλέψουν για να αποφύγουν την διαβάθμιση», σχολίασε στον Super Sport FM 104.0 ο Κύπριος προπονητής.

«Στην Ομόνοια νίκησαν την ΑΕΚ αλλάζοντας όλη την ενδεκάδα, είχαν πάρει πριν και την ισοπαλία με την Πάφο και πίστεψαν ότι με την δεύτερη 11άδα θα μπορέσουν να περάσουν αναίμακτα στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο κ. Ταραπουλούζης είπε ότι θα έβλεπαν την βαθμολογική συγκομιδή και ακολούθως θα αποφάσιζαν τι θα έκαναν. Είχαν έναν βαθμό αλλά με την καλή απόδοση πήγαν στο τρίτο παιχνίδι με βασικούς. Το ότι μεγάλωσε η Ομόνοια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τους αποπροσανατόλισε. Θα μπορούσαν τα τελευταία έξι παιχνίδια να τα έβγαζαν με 15 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποφορτίζονταν στη διακοπή. Δεν θεωρώ ότι, αν έπαιζαν κάποιοι συνέχεια, θα επιβαρύνονταν τόσο. Με 15 ποδοσφαιριστές θα είχε καλύτερα αποτελέσματα παρά με 25 ποδοσφαιριστές. Για να ξαναπάς στην Ευρώπη, θα πρέπει να πάρεις αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Την πάτησαν, γιατί θεώρησαν ότι εύκολα ή δύσκολα θα μπορούσαν να έβγαζαν τα τρία ματς με δύο 11άδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποπροσανατόλισε, Ομόνοιας,apoprosanatolise, omonoias