Οπαδοί της Φέγενορντ επιτέθηκαν σε αξιωματούχους της Ουνιόν!

Θύματα απρόκλητης επίθεσης από μερίδα χούλιγκανς της Φέγενορντ έπεσαν περίπου 25 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ουνιόν Βερολίνου, σε… εστιατόριο του Ρότερνταμ, όπου δειπνούσαν πριν το μεταξύ τους σημερινό παιχνίδι για το Europa Conference League.

Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε από την πλευρά της γερμανικής ομάδας, ανάμεσα στους πολλαπλάσιους επιτιθέμενους -οι οποίοι χρησιμοποίησαν καρέκλες και μπουκάλια, πλην της λεκτικής βίας- υπήρχαν τόσο

γυναίκες όσο και… ηλικιωμένοι άνθρωποι!

Το όλο περιστατικό είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι μία γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να απαιτηθεί νοσηλεία και περισσότερο προληπτικά.

Παράλληλα, ένας 25χρονος Ολλανδός κάτοικος του Ρότερνταμ συνελήφθη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιες κατηγορίες του απαγγέλθηκαν…

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανάμεσα στα στελεχη της Ουνιόν, ήταν ο πρόεδρος, Ντιρκ Τσίνγκλερ, αλλά και το μέλος του ΔΣ, Όλιβερ Κόσε.

Η Φέγενορντ από την πλευρά της καταδίκασε απερίφραστα το επεισόδιο παίρνοντας αποστάσεις μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ζήτησε συγγνώμη από την γερμανική αποστολή και τόνισε ότι οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

Στις κερκίδες του «Ντε Κάιπ» υπολογίζεται ότι θα βρεθούν περί τους 2.500 οπαδούς των «σιδερένιων» σήμερα το βράδυ.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οπαδοί, Φέγενορντ, Ουνιόν,opadoi, fegenornt, ounion