Οπαδοί Αμβούργου σε παίκτες: «Θα σας θάψουμε όλους»!

Οι οπαδοί του Αμβούργου ζωγράφισαν 11 επιτύμβιους σταυρούς έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στέλνοντας απειλητικά μηνύματα στους παίκτες της ομάδας!

Απελπιστική είναι η κατάσταση στο Αμβούργο, που μόνο με ένα θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό του για πρώτη φορά από την Bundesliga.

Λίγο μετά το ταπεινωτικό 6-0 από την Μπάγερν, άγνωστοι πήγαν έξω από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου και ζωγράφισαν 11 επιτύμβιους σταυρούς,

αφήνοντας το μήνυμα: «Ο χρόνος σας τελείωσε. Θα σας θάψουμε όλους»!

Η αστυνομία ήδη διεξάγει έρευνες, ενώ ο σύλλογος έχει πάρει Δρακόντεια μέτρα για να προστατεύσει τους παίκτες του συλλόγου.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν άντεξε πάντως και τα έσουρε κανονικά στην διοίκηση του συλλόγου για την μεταγραφική αδράνεια: «Το χειμώνα όλες οι άλλες ομάδες που κινδύνευαν απέκτησαν νέους παίκτες. Η Κολωνία πήρε τον Τερόντε, η Στουτγκάρδη πήρε τον Μάριο Γκόμες, εμείς τίποτα. Η ομάδα δεν πήρε καμία βοήθεια από την διοίκηση. Δεν λέω ότι αυτό φταίει που δεν έχουμε κερδίσει εδώ και 13 αγωνιστικές, αλλά είναι ένας από τους λόγους που υπάρχει μόνο μία ομάδα κάτω από εμάς στη βαθμολογίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα