Ομόνοια: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Η Ομόνοια δεν αντιμετώπισε την παραμικρή αντίσταση στον επαναληπτικό κόντρα στην Καρμιώτισσα και προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά του Κυπέλλου . Οι πράσινοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, σκόραραν πέντε φορές και πέρασαν με το συνολικά 7-0. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα περιμένει τον επόμενο της αντίπαλο, ωστόσο μέχρι τότε θα μεσολαβήσουν σημαντικά παιγνίδια στο θεσμό του πρωταθλήματος. Και εκεί επικεντρώνεται η ομάδα, όπως δήλωσε στη διάσκεψη Τύπου ο Κώστας Καϊάφας.

Το σαββατιάτικο ντέρμπι στη Λεμεσό ενδεχομένως να είναι πολύ καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία της Ομόνοιας

στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι θα πάνε να αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ και θέλουν τη νίκη για ένα σωρό λόγους, με βασικότερο το βαθμολογικό.

Η ήττα από τον Απόλλωνα και οι απώλειες ποδοσφαιριστών δημιούργησαν …αμφισβήτηση κατά ποσό η ομάδα της πρωτεύουσας μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της. Βλέπετε επέστρεψε και το εφιαλτικό σενάριο, το οποίο θέλει την Ομόνοια εκτός πρώτου γκρουπ. Αυτό θα συμβεί σε ενδεχόμενο που ηττηθεί από την ΑΕΛ (και καλυφτεί το 2-0 του πρώτου αγώνα) και τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο αγώνας απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού έχει χαρακτήρα τελικού και οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα καλούνται να αντεπεξέλθουν, να κλειδώσουν την είσοδο στην 6αδα και ακολούθως να διεκδικήσουν το καλύτερο.

Η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκίνησε τη Δευτέρα, όμως, θα πάρει επίσημη μορφή από αύριο. Το σημερινό παιγνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί κριτήριο ετοιμότητας για κάποιους ποδοσφαιριστές, τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα.

Θυμίζουμε τις πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες των πρασίνων. Οι Λομπιανίτζε, Ασίς, Ποτέ, Ρούμπιο και Φυλακτού είναι εκτός πλάνων. Οι δυο πρώτοι λόγω τιμωρίας και οι υπόλοιποι είναι τραυματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα