Ομόνοια: Το σημαντικό διπλό και τα κέρδη

Η απόδοση της Ομόνοιας στα πρώτα 35 λεπτά ήταν αυτή που της έδωσε το πλεονέκτημα και κατ' επέκταση την βάση για να κερδίσει την Δόξα. Με τις 4 μεγάλες ευκαιρίες και το γκολ. Η ατομική ποιότητα των Γκόμεθ, Λέσιακς, Παπουλή έφερε το 2ο γκολ και εκεί τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Μέχρι τέλους, το 3ο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Με φρέσκια επιθετική γραμμή, ήρθαν τρεις μεγάλες φάσεις και τελικά το πέναλτι. 

Η Ομόνοια

πέτυχε μία σημαντικότατη νίκη. Έχοντας υπόψη την τάση της να... τουμπάρει στα "βατά" παιχνίδια, αλλά και την αξία της Δόξας που βρίσκεται στην 6η θέση και έχει σοβαρές πιθανότητες να την κατακτήσει στο τέλος.

Παράλληλα, κερδίζοντας βάζει πίεση σε όλους τους ανταγωνιστές της. Αυτό έτσι και αλλιώς πρέπει να κάνει. Στις επόμενες 2 αγωνιστικές με Σαλαμίνα, Ερμή να πάρει τρίποντα και να αξιοποιήσει τα ντέρμπι (ΑΕΚ-Ανόρθωση, ΑΕΛ-Απόλλων, ΑΕΛ-Ανόρθωση, ΑΕΚ-Απόλλων), έχοντας φυσικά και το δικό της, το "αιώνιο" στο φινάλε...

Τέλος, μία ευρεία νίκη, ειδικά μετά από απώλεια σε παρόμοιας φύσεως ματς, φέρνει καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Μπορεί να ακούγεται κάπως τραβηγμένο, αλλά όταν έχεις πατήσει πεπονόφλουδες, είσαι πιο σφιχτός στο κάθε σου βήμα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα