Ομόνοια: Τα θετικά της ισοπαλίας

Μπορεί η ισοπαλία κόντρα στον Ερμή να σταμάτησε ένα νικηφόρο σερί για την Ομόνοια τριών αγώνων ωστόσο υπάρχουν και τα θετικά που συνεχίζουν να γράφονται για τους πράσινους του Κώστα Καϊάφα.

Πρώτο και καλύτερο είναι πως παραμένει αήττητη για πέμπτο σερί αγώνα, μαζί με το κύπελλο κόντρα στην Αγία Νάπα. Αυτό από μόνο του δίνει στην ομάδα του Κύπριου τεχνικού αυτοπεποίθηση και δυναμική για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Υπάρχουν παιχνίδια και κυρίως ντέρμπι που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και άλλο να πηγαίνει στους αγώνες αήττητος και άλλο να

προέρχεσαι από ήττες.

Το δεύτεροι θετικό στοιχείο είναι το δεύτερο τέρμα του Λεάντρο. Ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά αν και δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση πόσο αναγκαίος ήταν για την ομάδα. Χθες πέτυχε το δεύτερο του γκολ, έδωσε λύσεις και ανάσες και φαίνεται παιχνίδι με παιχνίδι πως μπορεί για περισσότερα.

Τρίτον οι πράσινοι πέρασαν από μια έδρα (χωρίς ήττα) από την οποίο ο Ερμής κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ ενώ πολύ δύσκολα ομάδες παίρνουν τις νίκες. Η ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου έδειξε να είναι καλοδουλεμένοι και έχει σαν στόχο την Ευρώπη δηλαδή τους ίδιους στόχους με την ομάδα της πρωτεύουσας.

Όπως και να έχουν τα πράγματα στην Ομόνοια νιώθουν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών και λιγότερο για το αποτέλεσμα. Από την στιγμής που σκόραρε πρώτη θα έπρεπε να έπαιρνε το τρίποντο της νίκης ωστόσο και πάλι οι πράσινοι βρίσκονται μέσα στους στόχους τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα