Ο Νεγρέδο έσωσε την Βαλένθια

Με γκολ του Άλβαρο Νεγρέδο στο 83ο λεπτό, η Βαλένθια επικράτησε 3-2 της Αλμερία στο "Μεστάγια" και έπιασε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην 3η θέση της βαθμολογίας (σ.σ. οι "ροχιμπλάκος" παίζουν την Κυριακή με την Γρανάδα).

Η Βαλένθια άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με πλασέ του Ντάνιελ Παρέχο στην κλειστή γωνία του Χουλιάν και ανέκτησε το προβάδισμα στο 29' με κοντινή προσπάθεια του Ροντρίγκο, ωστόσο ο Τόμερ Χέμεντ απάντησε σε ισάριθμες περιπτώσεις (13', 33') και είχε ένα δοκάρι.Ο Πάκο

Αλκάθερ ισοφάρισε τα δοκάρια λίγο πριν από το φινάλε, με συνέπεια οι φίλοι των "νυχτερίδων" να απογοητευθούν, ωστόσο ο Άλβαρο Νεγρέδο δεν άργησε να βρει δίχτυα επί της πρώην ομάδας του με κεφαλιά (σ.σ. δεν πανηγύρισε το γκολ), διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.Βαλένθια (4-5-1): Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγάν (44' Κανσέλο), Μουσταφί, Ορμπάν, Γκαγιά, Ροντρίγκο, Παρέχο, Φουέγο (60' Νεγρέδο), Αντρέ Γκόμες (80' Ντε Παούλ), Έντσο Πέρες, Αλκάθερ.Αλμερία (4-2-3-1): Χουλιάν, Ναβάρο, Βέλες, Τρουχίγιο, Ντουμπαρμπιέρ, Βέρσα, Παρτέι (82' Σοριάνο), Έντγκαρ Μέντες, Κορόνα (86' Ρομέρα), Γουέλινγκτον (71' Ντος Σάντος), Χέμεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα