Ομόνοια: Τα «σίγουρα πόδια» των αμυντικών και ο Ασίς

Έρολντ Γκουλόν και Ιβάν Ρουνιέ αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, για τρίτη φορά μαζί στο κέντρο της άμυνας και πραγματοποίησαν το καλύτερο τους παιχνίδι. Καλή αλληλοκάλυψη, στενά μαρκαρίσματα και συγκέντρωση ήταν μερικά από τα στοιχεία που είχαν χθες με αποτέλεσμα να βγάλουν μια καλή εμφάνιση.

Μεγάλη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι οι δυο τους κατέβαζαν με ευκολία την μπάλα, έχοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία στην πρώτη πάσα, που όλοι γνωρίζουν

πόσο σημαντική είναι. Η μπάλα έφευγε είτε πλάγια σε Μαργκάσα και Λιομπζιανίτσε, είτε με μεγάλη μπαλιά έψαχναν ποδοσφαιριστή που ήταν ελεύθερος στο χώρο του κέντρου.

Η ακρίβεια σε αυτή την πάσα ήταν και το αποτέλεσμα δημιουργίας φάσεων για την Ομόνοια που έπιανε στον ύπνο τον ΑΠΟΕΛ καθώς απέφευγε με ευκολία την πρώτη πίεση και είχε υπεροπλία ειδικά στο φτερά της επίθεσης.

Στο β’ ημίχρονο ο Νούνο Ασις παρέα με τους Λεάντρο και Ράμος υπερφόρτωσαν το δεξί φτερό της ομάδας, που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία πολλών φάσεων προερχόμενες από τα δεξιά. Ο Πορτογάλος δεν παρακολουθούταν στενά από κάποιο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, έκανε το παιχνίδι του και ταλαιπώρησε τους αντιπάλους. Η αξία και η ικανότητα του πολύ γνωστή, πόσο μάλλον εάν του δώσεις χώρο να κάνει παιχνίδι. Ο Νούνο Ασίς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πόσο σημαντικός είναι για την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα