Ομόνοια: Συνέχεια και συνέπεια

Βρισκόμαστε στην 22η αγωνιστική και η Ομόνοια ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι με τις ομάδες της πρώτης τετράδας. Οι πράσινοι της πρωτεύουσας δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να κερδίσουν ντέρμπι και κόντρα στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως αυτό το αρνητικό στοιχείο θα σπάσει αύριο.

Μια νίκη που αν έρθει θα αλλάξει τα δεδομένα για τους πράσινους, όχι βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Η βαθμολογική διαφορά από τον 4ο Απόλλωνα ανέβηκε πάλι στους τρεις βαθμούς μετά

και την ήττα από την Πάφο και σίγουρα όλοι στην πράσινοι οικογένεια θέλουν να δουν τη διαφορά αυτή να μειώνεται πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Για να γίνει αυτό οι πράσινοι του Μιλόγεβιτς θα πρέπει να κερδίσουν στο ντέρμπι την ΑΕΚ και η ομάδα του Απόλλωνα να στραβοπατήσει στο Μακάρειο κόντρα στη Δόξα.

Η ψυχολογία μετά την τεσσάρα επί της Πάφου η οποία συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση είναι στα καλύτερα της ωστόσο ο αγώνας του κυπέλλου διαφέρει αρκετά από το ντέρμπι. Το στοίχημα για την ομάδα του Σέρβου τεχνικού είναι να έχει και συνέχεια αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έχει ελπίδες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα