Ντάρμπισιρ: "Το πιο τρομακτικό γήπεδο η Τούμπα"

Συνέντευξη σε βρετανικό μέσο παραχώρησε ο Ματ Ντάρμπισιρ και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στο πέρασμά του στον Ολυμπιακό, ενώ θυμήθηκε και το ντέρμπι στην Τούμπα.

Ο επιθετικός της Ρόδεραμ, Ματ Ντάρμπισιρ, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην "DailyMail" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του στον Ολυμπιακό,

χαρακτηρίζοντας τη συμμετοχή του σε αγώνα Champions League, ως την καλύτερη εμπειρία της καριέρας του:

"Το να ξεκινάς σε αγώνα Champions League είναι αναμφίβολα η κορυφαία στιγμή. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που επέλεξα τότε τον Ολυμπιακό. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και ακούς τον ύμνο είναι απίστευτο. Δεν πίστευα ποτέ πως από την Μπλάκμπερν θα έπαιζα στον Ολυμπιακό και θα αγωνιζόμουν σε παιχνίδι Champions League κόντρα στην Μπορντό".

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το πιο αφιλόξενο γήπεδο που έχει αγωνιστεί και απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό της Τούμπας:

"Υπήρχαν πολλά γήπεδα στην Ελλάδα που δεν ήταν αγαπημένα μέρη για να παίζεις. Θυμάμαι ότι έπαιξα το πρώτο παιχνίδι μου με τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο παθιασμένοι ήταν οι φίλαθλοι. Ήταν απίστευτο.

Οι οπαδοί μας δεν επιτρεπόταν να είναι παρόντες στο γήπεδο, οπότε ήταν όλο το γήπεδο μόνο τους οπαδούς ΠΑΟΚ. Ήταν απίστευτο, πολύ εκφοβιστικό κάθε στιγμή, ακόμα και αν έχεις συνηθίσει σε αυτή την ατμόσφαιρα. Αν ήταν πιο τρομακτικό από τα γήπεδα στην Αγγλία; Απόλυτα!"

Keywords
Τυχαία Θέματα