Ομόνοια: Πρεμιέρα και κεφάλαιο ενίσχυση

Δώδεκα μέρες απομένουν για να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο και ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση των τελευταίων κινήσεων.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ξέρει εδώ και εβδομάδες σε ποιες θέσεις θέλει να ενισχύσει την ομάδα και προσπάθειά του όλο αυτό το διάστημα ήταν να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, πάντα εντός του οικονομικού πλαισίου που έχει ορίσει η διοίκηση.

Η εξέλιξη με τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, ο οποίος ενημερώθηκε ότι βρίσκεται εκτός πλανών της τεχνικής ηγεσίας, λογικά αποτελεί προάγγελο για την

απόκτηση ποδοσφαιριστή που θ' αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια για απόκτηση αμυντικού μέσου, ενώ είναι πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο για απόκτηση και κεντρικού αμυντικού.

Μέσα σ’ όλα αυτά η ομάδα θα θέλει να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά φιλοξενώντας αύριο τον Ερμή. Δύσκολος αγώνας αφού οι πράσινοι θα στερηθούν και τον κόσμο τους (θα είναι κεκλεισμένων των θυρών), θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το πρώτο εμπόδιο και να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα