Garrido διετίας στην ΑΕΚ (πρώτες δηλώσεις)

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου (15/03/1985) Ισπανού αριστερού ακραίου αμυντικού Javier Garrido Behobide για τα επόμενα δύο χρόνια.

η ανακοίνωση:

Ο ποδοσφαιριστής αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

«Η ΑΕΚ αποτελεί

για μένα μία νέα πρόκληση, ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά και να αγωνιστώ κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μου. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετική, όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Από σήμερα επικεντρώνομαι στο να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις, να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση και να είμαι πανέτοιμος όταν ο προπονητής μου με επιλέξει για να αγωνιστώ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Κύπρο έχω διαπιστώσει ότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή που έρχεται από το εξωτερικό για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νησί», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός με πλούσια καριέρα στην χώρα του στην Αγγλία και στην Ιταλία.

Για το ψεσινό παιχνίδι με την Slovan Liberec και αν πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα να εξασφαλίσει την πρόκριση παρά την εντός έδρας ήττα με 0-1...
«Παρακολούθησα την ομάδα στο ψεσινό παιχνίδι με την Slovan Liberec, δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα όμως έχω διαπιστώσει έχει την σωστή νοοτροπία και είμαι σίγουρος θα δουλέψει σκληρά και μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση μέσα στην Τσεχία. Εάν τα καταφέρουμε θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τον σύλλογο, τους φιλάθλους του, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω στην πρόκριση, είδαμε την ομάδα να τα καταφέρνει μέσα στην Μόσχα στον προηγούμενο γύρο, γιατί να μην τα καταφέρει και την επόμενη βδομάδα στην Τσεχία; Η ομάδα ξεκίνησε να δουλεύει για να πάει στην Τσεχία να παλέψει και με βελτιωμένη απόδοση να εξασφαλίσει την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι πήρε ήδη μία... πρώτη γεύση από το ΑΕΚ Αρένα...
«Σήμερα επισκέφθηκα για πρώτη φορά το νέο μας γήπεδο. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να βλέπεις το γήπεδο να είναι σχεδόν έτοιμο για να αγωνιστείς. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της ομάδας άρχισα να ρωτάω πράγματα για την ομάδα, την πόλη, το επίπεδο που βρίσκεται και για το νέο γήπεδο. Όσοι μίλησα μαζί τους μου είπαν τα καλύτερα. Όταν ήρθα εδώ διαπίστωσα ότι είχαν απόλυτο δίκαιο σε όσα μου μετέφεραν, η ομάδα προσπαθεί να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις συνθήκες που παρέχει σε ένα ποδοσφαιριστή. Το νέο γήπεδο είναι το καλύτερο για ένα ποδοσφαιριστή, μία νέα πρόκληση. Αλλά και για τον κάθε φίλαθλο της ομάδας που θα έχει την δυνατότητα να το απολαύσει σε μερικές μόνο βδομάδες».

Για την υπόσχεση του στον κόσμο...
« Πάντα είμαι ειλικρινής θα δώσω τα πάντα. Σε όλη μου την καριέρα αυτό που υπόσχομαι πάντα είναι ότι θα δίνω το 100% για να προσφέρω στην ομάδα και αυτό θα κάνω από τώρα και στο εξής στην ΑΕΚ. Θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα, μέσα από την εμπειρία μου για να πετύχει τους στόχους της».

Keywords
Τυχαία Θέματα