Ομόνοια: Πρεμιέρα για Γιαγκελόνια, Μπρόντμπι και Μπερόε

Ένα από τα μειονεκτήματα της Ομόνοιας έναντι της Γιαγκελόνια είναι ο χαμηλότερος βαθμός ετοιμότητας της κυπριακής ομάδας.

Το πολωνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε χθες, με την αντίπαλο του «τριφυλλιού» να αγωνίζεται σήμερα. Η ομάδα του Μπιάλιστοκ θα κάνει το απόγευμα (16:30) πρεμιέρα στη φετινή «Ekstraklasa» στην έδρα της Κορόνα, η οποία τερμάτισε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στο περυσινό πρωτάθλημα.

Η Γιαγκελόνια έχει τον τίτλο του φαβορί και, παρά το γεγονός ότι ο επαναληπτικός με την Ομόνοια θεωρείται πιο σημαντικός αγώνας, θέλει να ξεκινήσει με το

δεξί την προσπάθειά της για κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της. Αυτός είναι ο στόχος των «ερυθροκιτρίνων», οι οποίοι έβαλαν πιο υψηλά τον πήχη από ποτέ.

Πρεμιέρα στο δικό τους πρωτάθλημα κάνουν σήμερα Μπρόντμπι και Μπερόε, μια εκ των οποίων θα είναι ο αντίπαλος της νικήτριας του ζευγαριού Ομόνοια - Γιαγκελόνια. Οι Δανοί βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση, αφού κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι, μέσα στη Βουλγαρία, με 1-0. Η Μπρόντμπι (3η πέρυσι) φιλοξενείται στις 19:00 από την Άαρχους (δευτεραθλήτρια πέρυσι στη β’ κατηγορία), ενώ η Μπερόε (3η πέρυσι) υποδέχεται τη νεοφώτιστη (πρωταθλήτρια στη β΄ κατηγορία) Μοντάνα, την οποία αντιμετώπισε πρόσφατα η Ομόνοια σε φιλικό παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα