Ομόνοια: Πολλά τα θετικά, αλλά…

Η Ομόνοια πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και έστειλε πολλά θετικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Από την στιγμή όμως που δεν μπόρεσε να κερδίσει, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την έξοδο της στο Αμμόχωστος.


Η ομάδα

του Κάρβερ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι ίσως και από το πρώτο μισάωρο! Συνολικά 9 τελικές προσπάθειες και οι περισσότερες από αυτές κλασικές, οι οποίες θα μπορούσαν εύκολα γίνουν γκολ και να κάνουν πιο εύκολο το έργο της Ομόνοιας στη συνέχεια. Γενικά η παρουσία της ομάδας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη με τον Άγγλο στον πάγκο που παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει την Ομόνοια πιο καλή και πιο… δεμένη. Η ομοιογένεια άρχισε να φαίνεται και στο γήπεδο με την πάροδο των αγωνιστικών.

Φυσικά τα πολλά θετικά που αποκόμισε μπορεί να τα κρατήσει για τη συνέχεια, ωστόσο υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία τα οποία χρίζουν βελτίωσης. Η παραγωγικότητα στην επίθεση και το τελείωμα των φάσεων ήταν το μεγάλο αρνητικό από το χθεσινό παιχνίδι, καθώς η Ομόνοια στις πρώτες αγωνιστικές έδειξε να έχει το εύκολο γκολ. Ίσως να ήταν μια παρένθεση, ίσως όμως και μια αδυναμία που πρέπει ο Τζον Κάρβερ να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για να έρθουν σερί νίκες, αφού μόνο έτσι η ομάδα θα παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα