Νέα Σαλαμίνα: Τέτοιες αντιδράσεις θέλει...

Τέτοιες αντιδράσεις είναι που θέλει η Νέα Σαλαμίνα, αντιδράσεις που φέρνουν αποτελέσματα και βαθμολογικό κέρδος. Ο βαθμός που αποκόμισαν από το παιχνίδι με την Ομόνοια, τους αφήνει αρκετά ευχαριστημένους, αφού εκεί που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ήρθε η έμπνευση του Τσαμπούρη, σώζοντας το βαθμό της ισοπαλίας μ' ένα σουτ από... Ελλάδα μεριά, ένα γκολ που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ούτε

και αυτοί που ήταν γήπεδο αλλά ούτε και αυτοί που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να βρεθούν νωρίς πίσω στο σκορ, ο Βεσελόφσκι έβγαζε τα κάστανα από τη φωτιά πραγματοποιώντας δύο πολύ καλές αποκρούσεις κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Στην επανάληψη όλα άλλαξαν, οι παίκτες του Βεργέτη παρουσίαζαν μία εντελώς διαφορετική εικόνα, ήταν ανεβασμένοι, διεκδικητικοί, ένα 45άλεπτο που άφησε υποσχέσεις ενόψει συνέχειας.

Ο βαθμός της ισοπαλίας ισορρόπησε κάπως τώρα τα πράγματα ξανά στη Νέα Σαλαμίνα, μετά την απογοητευτική εικόνα που είχε η ομάδα στην 7η αγωνιστική στο Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ. Αυτή η ισοπαλία χωρίς αμφισβήτηση θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα της Αμμοχώστου, που τώρα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τον Ερμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα