Ομόνοια: Οι σκέψεις του Καϊάφα

Από την περασμένη Πέμπτη, προβληματίζεται πολύ έντονα ο προπονητής της Ομόνοιας, Κώστας Καϊάφας για αυτά που παρουσίασε η ομάδα του στη Γεωργία, προσπαθώντας να βρει εξηγήσεις και κυρίως να βρει τον τρόπο να την παρατάξει στη μεθαυριανή ρεβάνς για την ανατροπή και την πρόκριση.

Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, δίνεται μεγάλο βάρος στη ψυχολογία, καθώς ο τομέας αυτός, ενδέχεται να παίξει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο και από την τακτική που θα ακολουθήσει η Ομόνοια. Υπάρχει μεγάλη προσμονή, γενικώς, για την πρόκριση και η ουσία είναι να εξευρεθεί ο τρόπος, μέσα από την

σωστή ψυχολογική προσέγγιση των παιχτών, αυτή η προσμονή να μετατραπεί σε ισχυρό χαρτί για τους «πράσινους». Το ενδεχόμενο αποκλεισμού, τρομάζει, και αυτό είναι που θέλει να αποφύγει ο Κώστας Καϊάφας. Προετοιμάζει τους παίχτες του, για όποιες πιθανές αναποδιές κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε στο τέλος να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση.

Τακτικά, σίγουρα, θα υπάρξουν αλλαγές. Δεν αποκλείεται να υπάρχει αλλαγή και στον «άσο», αφού με καλύτερη ψυχολογία ο Παναγή από την υπογραφή 5ετούς συμβολαίου, διεκδικεί θέση βασικού. Επιπλέον, από την στιγμή, που μάλλον θα επιλεγεί το 4-2-3-1, τότε ο Μαργκάσα θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και μένει να δούμε, ποιος από τους Λομπτζιανίτσε και Μέντι, θα αποτελέσουν τον παρτενέρ του Ρούνιε. Ο άξονας, μάλλον, δεν αλλάζει, όχι όμως και η επίθεση. Ο Σιέρινταν φλερτάρει με το αρχικό σχήμα, αφού ο Ιρλανδός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή. Θέση βασικού διεκδικεί ο Κίρμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα