Ομόνοια: Οι επιστροφές έδωσαν άλλη πνοή

Η Ομόνοια κέρδισε εύκολα χθες την Αγία Νάπα και έφτασε στην 9η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στους 33 βαθμούς.


Οι πράσινοι με σχετική ευκολία πέρασαν το εμπόδιο της Αγίας Νάπας και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών ήταν εμφανές στον αγωνιστικό χώρο. Ασίς, Μπεμπέ, Σέρινταν, Μπαντιμπάνγκα, Χαφέζ και Σκέμπρι έδωσαν άλλη πνοή στην Ομόνοια που παρουσιάστηκε βελτιωμένη και είχε ένα εύκολο απόγευμα Σαββάτου. Οι ανάσες που πήραν εξ αιτίας της τιμωρίας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση τους

έδωσε πολλές ανάσες και αυτό φάνηκε στο γήπεδο σε όλο το ενενηντέλεπτο. Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της Ομόνοιας και μαζί με τον Ασίς ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ομόνοιας. Σέρινταν και Μπαντιμπάνγκα είχαν καλή παρουσία στο άκρα της επίθεσης, ενώ ο Χαφέζ για άλλο ένα παιχνίδι κράτησε σε ψηλό βαθμό την απόδοση του. Τέλος, ο Σκέμπρι ήρθε από τον πάγκο και μάλιστα σκόραρε το 3ο και το 4ο γκολ της ομάδας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με την πάροδο του χρόνου βελτιώνει την εικόνα της Ομόνοιας και μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του είναι ο αγώνας στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα την ερχόμενη βδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα