Ομόνοια: Να βγεί ακόμη πιο ισχυρή

Το ζητούμενο για την Ομόνοια , είναι να πάει με φόρα και στο Αμμόχωστος. Οι ''πράσινοι'' μετά το σπουδαίο διπλό που πέτυχαν μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος , πριν απο τη διακοπή του πρωταθλήματος, θέλουν να το επαναλάβουν και απέναντι στον Ερμή.

Αναγνωρίζουν ότι τα δεδομένα θα είναι δύσκολα , απέναντι στην ομάδα της Αραδίππου που θα παίξει το τελευταίο της χαρτί (για την τρίτη θέση) και με τον Οκκά για πρώτη φορά στο πάγκο της. Όμως οι ''πράσινοι'' είναι πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουν

να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, που θα διατηρήσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις τους. Όσο η Ομόνοια κερδίζει, θα αυξάνει και τις πιθανότητες της για να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Η Ομόνοια έδειξε μια σταθερότητα στην απόδοση της , το τελευταίο τρίμηνο και βεβαίως η επιδίωξη είναι να συνεχιστεί μέχρι το τέλος.

Τα κίνητρα είναι ισχυρά τόσο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του Κυπέλλου είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια θα κάνει βήματα μπροστά. Σίγουρα θα βγεί πιο ισχυρή και θα μπορεί να ελπίζει σε πολύ καλύτερες μέρες , με την έξοδο στην ευρώπη, που είναι το μεγάλο της στοίχημα.

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ σημαντικές για τους ''πράσινους''. Οι αναμετρήσεις με Ερμή και ΑΠΟΕΛ θα δείξουν πολλά , κατά πόσο η Ομόνοια θα μπορέσει να παραμείνει εντός στόχων.

Η Ομόνοια έδειξε ότι μπορεί. Όμως αυτό που θα έχει σημασία είναι να δώσει συνέχεια στα καθοριστικά ραντεβού που έχει ενώπιον της

Keywords
Τυχαία Θέματα