Ομόνοια: Να μπει στην εποχή Λένον με το δεξί

Στην εποχή Νιλ Λένον έχει μπει εδώ και λίγες μέρες η Ομόνοια. Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στον πάγκο των πρασίνων, στον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς στο ΓΣΠ (17:00), για τη 2η αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος.

Οι στόχοι έχουν τεθεί και είναι ξεκάθαροι, με κυριότερο την κατάκτηση του Κυπέλλου ώστε να κλείσει με μια… θετική νότα η φετινή σεζόν για την Ομόνοια. Ο σημερινός αγώνας προσφέρεται για δοκιμές αλλά και για να διατηρηθούν

σε καλή αγωνιστική φόρμα οι ποδοσφαιριστές ενόψει των κρίσιμων αγώνων κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ

Ο Νιλ Λένον θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές στην αγωνιστική δράση υπό τις οδηγίες του, και κατά πόσο θα ανταποκριθούν στο πλάνο του. Ασφαλώς, πρώτιστος και μοναδικός στόχος είναι να φτάσει η ομάδα στη νίκη, παραμένοντας ωστόσο προσγειωμένη, καθώς η σημερινή αντίπαλος έχει αποδείξει ότι μπορεί να κρύβει… παγίδες. 

Άπαντες στο στρατόπεδο των πρασίνων, θέλουν να γίνει σήμερα το πρώτο βήμα που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή, αυτή που θα τους επαναφέρει στα ψηλά του κυπριακού ποδοσφαίρου. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια, Λένον,omonoia, lenon